Supradyn® Energija, 30 film obloženih tableta

Supradyn® Energija, 30 film obloženih tableta

Supradyn® Energija je multivitaminski proizvod sa mineralima i koenzimom Q10, koji predstavlja dodatak ishrani tokom celog dana.

Temelj Supradyna® je savremena formulacija oblikovana prema potrebama našeg organizma za ključnim mikrohranjivim supstancama kako vitaminima, tako i mineralima. Supradyn®-u je dodat i koenzim Q10. Supradyn® Energija je multivitaminski i multimineralni proizvod posebno prilagođen potrebama odraslih osoba i dece starije od 14 godina. 

Preporučuje se za sprečavanje ili otklanjanje nedostatka vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji se javlja zbog različitih uzroka, povećane potrošnje ili smanjenog unosa u organizam. Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u metabolizmu, njihov adekvatan unos naročito je važan kod posebnih okolnosti: rast, starost, trudnoća, dojenje, iscrpljenost, posebni načini ishrane, fizički napor, zlouporaba alkohola, pušenje i posebna stanja kod kojih postoji povećana potreba za vitaminima i mineralima.

NAČIN UPOTREBE:
Odrasli i deca iznad 14 godina: Jednom dnevno popiti 1 tabletu sa dosta vode, bez obzira na obrok. Najbolje je uzimati uvek u isto vreme, što smanjuje mogućnost da se dnevna doza zaboravi i preskoči.