SAVETI ZA JAČANJE ENERGIJE I SMANJENJE UMORA IZAZVANOG ŽIVOTNIM STILOM

Energija

Naučite kako da ispunite zahteve aktivnog načina života, borite se protiv umora i nađete energiju, tako da možete da kažete „da“ životu klikom na članak.

Voće i povrće.

Ishrana i suplementi

Mikronutrijenti, poput vitamina i minerala, omogućavaju telu normalno funkcionisanje, zbog čega je važno osigurati njihov adekvatan unos. Klikom na članak saznajte više o tome koje vitamine i minerale možete pronaći u kojim namirnicama i čemu služe dodaci ishrani.

Više informacija
vise-od-60-godina-uz-Supradyn-teaser-b

Više od 60 godina uz Supradyn®!

Vitamini i minerali su neophodni za normalno funkcionisanje tela. Supradyn® - multivitamin broj 1 u Evropi1 - podrška vašem telu već 60 godina. Klikom na članak saznajte više o tome kako Supradyn® Energija može pomoći vašem aktivnom načinu života.

Više informacija
Djevojka koja u rukama nosi šaku povrća

Da li treba uzimati vitamine i minerale?

Često se kaže da je uravnotežena ishrana važna i da je potrebno jesti dovoljno voća i povrća, između ostalog kako biste osigurali dovoljan unos vitamina i minerala. Ali šta su zapravo vitamini i minerali, koja je njihova uloga u telu i da li ih treba uzimati? Saznajte više o tome klikom na članak.

Više informacija
Priprema povrća

Hrana i vitamini

Uravnotežena ishrana znači da u telo unosimo određenu količinu različitih hranljivih sastojaka, koji nam omogućavaju održavanje zdravlja i funkcionisanja našeg tela. Da li znate koji je za vas idealan sastav raznolike, uravnotežene i zdrave ishrane i od čega to zavisi? Proverite klikom na članak.

Više informacija
Nasmijana brineta na biciklu

Možemo li pobediti umor?

U današnje vreme nije lako kombinovati poslovni i privatni život i postići, kako se to obično kaže, „ravnotežu između posla i privatnog života“. Živimo stres, što na kraju znači da živimo sa umorom, ali možemo sebi najviše pomoći. Naučite kako da pobedite umor klikom na članak.

Više informacija
Mladi par pun energije

Znate li da nam je potrebno 13 vitamina?

Vitamini nam pomažu da hranljive materije koje unosimo u telo pretvorimo u energiju koju telo koristi. Da li znate da nam treba 13 vitamina? Saznajte više o tome klikom na članak.

Više informacija
Dvoje raspoloženih učenika

Stres je glavni krivac za nedostatak energije

Ako je prehrana jednolična i sadrži premalo hrane biljnog porekla, telo možda neće dobiti sve potrebne hranljive sastojke koje su mu potrebne, što ne uključuje  samo vitamine, nego i esencijalne minerale. Naučite kako sprečiti i nadoknaditi nedostatak vitamina u telu klikom na članak.

Više informacija
Nasmiješena ljekarnica u ljekarni

Znate li pročitati sastojke na kutiji vitaminskog proizvoda?

Zbog umora, prekomernog fizičkog ili emocionalnog stresa, ponekad svima treba dodatna vitaminska suplementacija. Kada tražimo pravi dodatak ishrani, suočeni smo sa poplavom proizvoda. Više o tome klikom na članak.

Više informacija

1 IMS Health & Quintiles are now; IQVIA (2019).